Szabadulj meg a hisztamin intolerancia tüneteitől! 

Tanuld meg hogyan szelidítheted meg hatékonyan a hisztaminérzékenységed, mit egyél, hogy jól legyél és azonosítsd a mögöttes okokat!

Irány a várólista!

0 Ft – csak az email címedre van szükség

 • Legjobb ár: kedvezményes csatlakozás

 • Ébresztőóra: Te hátradőlhetsz és mi figyelmeztetünk, ha nyitva a csoport

00

NAP

00

ÓRA

00

PERC

00

MP

Szabadulj meg a hisztamin intolerancia tüneteitől! 

A Hisztaminhack 2024 januárban nyit ismét – de csak pár napig! Iratkozz fel a várólistára, hogy ne maradj le a legkedvezőbb ajánlatainkról!

Irány a várólista!

0 Ft – csak az email címedre van szükség

 • Legjobb ár: kedvezményes csatlakozás

 • Ébresztőóra: Te hátradőlhetsz és mi figyelmeztetünk, ha nyitva a csoport

ITT AZ IDEJE

kezedbe venni az irányítást, ha

... NEM TUDOD, HOGYAN ENYHÍTSD A TÜNETEIDET

Rosszullétekkel tűzdeltek a napjaid és előfordul, hogy pár óra alatt túl vagy rajta, de van, hogy napokig használhatatlan vagy. Mindennapos a hasfájás és a szorongás, amit nehéz kézben tartanod, és nem tudod mi tegyél ellene.  

... NEM SIKERÜL A VÉGÉRE JÁRNI
MI OKOZZA

Fogalmad sincs, hogy kezdj bele az alapbetegség feltárásába. Segítséget nem igazán kapsz, mert képzelt beteg vagy. Az eredményeid nem elég rosszak ahhoz, hogy valaki komolyan vegyen és segítsen mélyebbre ásni. 

... ELKÉPZELÉSED SINCS
MIT EGYÉL

Egyhangú az étkezésed, bizonytalan vagy az ételek hisztamintartalmát tekintve, és igazából kedved sincs új ételeket kipróbálni, mert félsz, hogy rosszul leszel. Utálod a napi főzőcskézést, mert se kedved, se időd, se ötleted nincs hozzá. 

... GYAKRAN SZORONGSZ A
TÜNETEID MIATT

Nagyon sok hisztaminos gyakran szorong az étkezések és a tünetek miatt. A bizonytalanság, hogy mikor jön a következő rosszullét megnehezíti a mindennapjaid. Nehéz ezeken átlendülni, ha valaki magára van hagyva, és nem érti meg a környezete.

... ELVESZTÉL
AZ INFORMÁCIÓKBAN

Amikor valaki megtudja, hogy hisztaminérzékeny, egy pillanatra megkönnyebbül, hogy mégse meghülyült, hanem van egy „ludas”. Aztán jön egy hirtelen fordulat és azt gondolja, hogy jajjj csak ez neeeee… Ellentmondásos információk, nem létező kórkép, végeláthatatlan tiltólista.  

... AZ ÉLETMINŐSÉGED
ROMOKBAN

Te is visszakívánod a régi életed? Ne tedd, az az életmód vezetett ide. De tudom, hogy fájdalmas szembenézni a sérülékenységgel, azzal, hogy átmenetileg minden kihívásnak tűnik az élet sok területén. Családi programok, baráti összejövetelek, nyaralás, semmi nem megy úgy, mint régen.

ezzel leszámolunk!

EGY EGYEDÜLÁLLÓAN ÁTFOGÓ HISZTAMININTOLERANCIA TUDÁSTÁRRAL VÁRUNK, HOGY NEKED IS SEGÍTSÜNK ÚJRA TELJES ÉLETET ÉLNI A NEHÉZSÉGEK ELLENÉRE IS!

TUDNI FOGOD, HOGY MIT EGYÉL!

Javaslataink segítségével tudni fogod, mi kerüljön a tányérodra, hogy ne legyen tápanyagszegény és unalmas az étkezésed.

Az első 3 hónapban havi menütervet és recepteket is kapsz hozzá, hogy végre kreatívan tudj főzni. 

MEGKERESSÜK
AZ OKOKAT!

A csoportban rengeteg videót találsz a mögöttes alapbetegségekkel és feltételezhető okokkal kapcsolatban. 

A tüneteid alapján kiderítheted, mely gyökérokok lehetnek a hisztaminérzékenységed kiváltói. Ezek megoldására javaslatokat is kapsz. 

 

EGY SZAKÉRTŐI CSAPAT SEGÍT NEKED

Egy betegséget megoldani kizárólag diétával és étrendkiegészítőkkel képtelenség. 

A Hisztaminhacket ugyan Csilla vezeti, de pszichológus, táplálkozási tanácsadó és gyógytornász is segíti a csoportot. 

 

CSAK EGY KLIKK ÉS VIP LESZEL!

Engem se hagyjatok ki!
 • óriási tudástár egészségről, hisztaminról, életmódváltásról

ne is olvass tovább, ha...

 • Nem akarsz semmin változtatni, csak mondjuk meg mit szedj be
 • Te már pontosan tudod mit kell (t)enned és minden jól van úgy, ahogy van
 • Ha tökéletesen kontroll alatt tudod tartani a tüneteidet
 • Jobban szeretsz panaszkodni, mint cselekedni
 • "Még nem fáj annyira", hogy megfogadd a tanácsainkat
 • Nem hiszel abban, hogy a diéta nem megoldás

A HISZTAMINHACK NEM EGY ÚJABB ÍGÉRET!

de akkor mi?

 
Egy olyan komplex egészségfejlesztő program, ahol megtanulod a hisztamin intolerancia csínját-bínját. Lépésenként elsajátítod, hogy milyen terültek azok, amelyek a hisztamin reakcióid befolyásolják és végre változtatni fogsz, mert megérted, hogy mennyire fontos az életmód hisztaminózis esetén. Nem kioktatlak, hanem szeretetteljesen fogom a kezed és felsegítelek, amikor szükséged van rá!

a hisztaminhacket neked találták ki, ha...

de van, amikor mi sem tudunk segíteni...

Szeretnél újra tünetmentes lenni és nem riadsz vissza attól sem, ha fenekestől felforgatjuk emiatt az életed

Akut panaszaid vannak, amik orvosi hatáskörbe tartoznak. 

Babát tervezel és szeretnéd, hogy biztonságban fejlődhessen, a hisztaminintoleranciád ne okozhasson komplikációkat

Ha vegán vagy nem tudunk segíteni. Alacsony hisztaminos diétával vegánként nem tudsz elegendő fehérjét bevinni a hisztaminszegény szakaszban.

Tisztában vagy vele, hogy ez nem egy sprint, hanem egy maraton lesz!

18 év alattiak nem vehetnek részt. Nem javaslom akkor sem, ha gyermek miatt érkeznél csak, a csoportbeli ajánlások felnőttre vannak szabva.

Hajlandó vagy lemondani azokról az élelmiszerekről, amelyek hátráltatják a gyógyulást. Ilyenek a gluténtartalmú gabonák, a rossz minőségű tejtermékek, ultrafeldolgozott szénhidrátok.

Ha nincs heti 1 órád magadra! Nálam nincs olyan varázspirula, amelytől egy csapásra meggyógyulsz úgy, hogy nem kell tenned érte semmit. 

Szeretnél változtatni, és nyitott vagy újdonságokat beengedni az életedbe.

Ha téged nem érdekel hogy működik a tested. És ez nem vicc, én mindent részletesen elmagyarázok, ha neked ezt nehezedre esik megnézni kimondottan ellenjavallt a részvétel. 

Olyan eszközöket keresel, amelyeket a mindennapokban könnyen alkalmazhatsz a családod és a saját egészséged érdekében is

Ha nem nézed meg a videós anyagokat sajnos itt nem fogsz meggyógyulni, mert a Facebook csoportunk egy programot támogató csoport és nem ügyletes háziorvosi rendelő. 

miért pont én?

Hadd meséljek egy rövid történetet az alkaromon lévő tetoválásról. Akkor tetováltattam, amikor nagyjából egy éve voltam hisztaminérzékeny. Mindig is a szabadság volt az egyik fő motivációm, de amikor hisztaminintoleráns lettem, hirtelen megfosztottak mindennemű szabadságomtól. Legalábbis ilyen érzés volt...

Ahogy próbálkoztam kiutat találni és egyre jobban lettem, annak jelképeként készült, hogy soha többet nem engedem, hogy ez mozgassa az életem és márpedig el fogom vágni azokat a szálakat, amik fogva tartanak. 

Mára már átértékeltem sokmindent, és nem mint börtönre tekintek a hisztaminérzékenységemre, hanem inkább mint védőangyalra, mert ha nem lenne, sosem kezdtem volna foglalkozni magammal, az egészséggel, a genetikával és a környezettel, ami körülvesz. 

Ha készen állsz a változásra, akkor 10 év tapasztalattal a hátam mögött neked is meg tudom mutatni, mit kell tenned, hogy kiszabadulj a tested börtönéből.

Azt fogod észrevenni, hogy egyre kevesebb a rosszullét, bátrabb leszel az étkezésekkel kapcsolatban, és visszatér az életkedved. Lassanként le fogod tudni dobni te is a láncaid!

Viszlát bizonytalanság! 

Több 100 hisztaminos döntött már a Hisztaminhack mellett és a leggyakrabban azt a visszajelzést kapjuk, hogyha nem lépett volna be a csoportunkba még mindig rettegne az étkezésektől. A tapasztalatunk és az azonnal bevethető tippek a rosszullétek enyhítésére sokaknak bátorságot adnak, és így már nem is olyan rémisztő ez a hisztamin intolerancia!

Nem akarok lemaradni, írjatok fel a listára!

HISZTAMINHACK

menetrend

Ahhoz, hogy mihamarabb jó legyél, az első a legfontosabb szakasz. Ezekben a hetekben a hisztamincsökkentésre helyezzük a fókuszt, amit nem csak a diétával valósítunk meg. Minden eszközt a kezedbe kapsz, hogy pár hét alatt tünetmentessé válj.

Ebben az időszakban megpróbálunk a probléma gyökeréhez leásni. Kiderítjük, milyen egyéb probléma lehet a háttérben, ami okozhatja, ronthatja, tiggerelheti a hisztaminérzékenységed, és folyamatosan emelheti a hisztaminszinted.

Az utolsó szakaszban a megoldásokra és az életmód megváltoztatására törekszünk. Erre azért van szükség, mert ha a szokásaidon nem változtatunk, nem is fogsz tudni tartósan tünetmentességet elérni. 

program tartalma

témakörökre osztva

LEGYEN ÚJRA ÖRÖM AZ ÉTKEZÉS

Ebben a részben beszélünk az étkezésről, megfelelő tányér összeállításról és az egyes makrotápanyagok jelentőségéről.

Szót ejtünk a javasolt étrendkiegészítőkről, a cirkadián ritmus és alvás hisztamincsökkentő szerepéről.

Kapsz recepteket és ötleteket is az étkezéshez.

Ha három hónapra csatlakozol hozzánk, akkor a teljes időre kapsz menütervet, recetpeket, útmutatást, hogy mi alapján dolgozd fel a videókat. 

HOZD HELYRE AZ EMÉSZTÉSED

Az emésztőrendszer működéséről tanulhatsz, és a bélrendszeri zavarok megoldásairól.

Megmutatjuk, mit tehetsz akkor, ha nincs lehetőséged mikrobiomtesztet csináltatni, mert azért régen is volt élet több szárezres tesztek nélkül, és sikerült enélkül is szép öregkort megélni.

De ha szeretnél egyet, abban is segíteni fogunk, és a kiértékelést is elkészítjük neked.

A bélrendszerrel kapcsolatos anyagokat a 2.hónaptól éred el!

GYŐZD LE A SZORONGÁSOD

Miután megtanulsz egészségesen étkezni, és a emésztőrendszer működését is elkezdtük helyreállítani, jöhet a szorongás és a neurotranszmitterek egyensúlyának megteremtése. 

Mutatunk neked olyan növényi hatóanyagokat, amelyek segítik a relaxációt, és mellékhatás nélkül alkalmazhatóak. 

A neurotranszmitterek mennyisége mérhető is, ha ennyire mélyre szeretnél vándorolni, ebben is tudunk segíteni. 

 

TANULJ A HORMONOKRÓL

A hisztaminérzékenység 90%-ban a nőket érinti, emiatt az egyik fő mumusnak a női hormonrendszer működését tartjuk.

Azonban nem csak a szexuálhormonokkal hozható összefüggésbe a hisztaminintolerancia (pl.: ösztrogéndominancia), hanem a pajzsmirigy és a mellékvese zavaraival is.  

Emiatt az endokrin rendszert, mint mögöttes okot semmiképp nem hagyhatjuk ki!

TEDD EGÉSZSÉGESEBBÉ A KÖRNYEZETED

Mint epigenetikai tanácsadó, nem hagyhatom ki a méreganyagokat és hatásaikat a szervezetünkre. Egyes anyagok képesek a génexpressziónkat is megváltoztatni, ráadásul nem is kevés ilyen anyag vesz körül minket, és szinte egytől-egyig mind hisztaminfelszabadító is.

A méregtelenítés és a májtámogatás a jelenben az egyik legfontosabb feladatunk ahhoz, hogy hosszú, egészséges életet élhessünk.

 

ALAKÍTSD ÁT AZ  ÉLETMÓDOD

Mindenkit el kell keserítsek, aki azt hiszi, hogy felkeres bármennyi orvost, terapeutát, vajákosnőt, ráolvasót, vagy engem, és egy csapásra kigyógyul! 

Ha veled ez történt, nem voltál sosem hisztaminérzékeny. A hisztaminintolerancia civilizációs betegség is, és az életmódunk egy jó nagy lapáttal rátesz az állapotunkra. Nincs semmi, amit beszedhetsz és meggyógyulsz, ha valaki ezt állítja tudd, hogy kuruzsló. 

 

Legfrissebb tanulmányok, uptodate információk, tengernyi tapasztalat!

 

Évek óta megoldásokat keresel sikertelenül és emiatt még mindig az internetről "gyógyítod" magad? 2010-es blogcikkekből és a masszőrödtől kapott tippek alapján?

Szerintem ettől többet érdemelsz! Ezért a Hisztaminhack anyagait folyamatosan frissítjük a legújabb kutatások és annak a többszáz embernek a tapasztalatai alapján, akik már bizalmat szavaztak a programnak. 

 

Vigyázat! A Hisztaminhack legközelebb 2024. januárban lesz nyitva! Ha nem akarsz lemaradni iratkozz fel a várólistára!

Már jövök is!

szakértőink, akikkel találkozni fogsz

HEIDUK-SZABÓ CSILLA

Természetgyógyász-epigenetikai tanácsadó

 

Csilla 2013-ban kezdte el írni a hisztamin intoleranciáról szóló blogját. Mivel szerelemprojekt volt számára, nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb valamely egészségfejlesztési területen szeretne tevékenykedni. Így lett 2021-ben természetgyógyász-fitoterapeuta, majd epigenetikai tanácsadó és egy további képzésen életmód-genetikai szakértő. A hisztaminérzékenység területén 10 éves tapasztalattal és elképesztően széleskörű tudásával segíti a csoport tagjait.

A csoporton belül szívesen válaszol a kérdéseidre, és segít megoldásokat találni a problémáidra. 

SZÁSZ LINDA

Pszichológus – Ultrarövid terápiás konzulens

 

Szász Linda pszichológus, Ultrarövid Terápiás Konzulens segíti a csoporttagokat a pszichohacking terén a program során.

Linda elsősorban abban nyújt óriási segítséget, hogy megtaláld az utat saját magadhoz és azokhoz a dolgokhoz, amiket valójában szeretnél. Nélküle semmi sem létezne a Hisztamininfóból. 

Ha engeded megtanítja Neked, hogyan jelöld ki a határaidat, miként kommunikáld, hogy mire van szükséged, és hogyan csökkentsd a stresszt a mindennapokban.

ERŐS ÁGNES

Gyógytornász–Manuálterapeuta

 

A 16 hetes HITfitt bónusz programot dolgozta ki és mutatja be neked. Ági is hisztaminérzékeny, gyakorlataival könnyed mozgást vezethetsz be a mindennapjaidba úgy, hogy mindeközben nem kell attól tartanod, hogy rosszul leszel.

Óriási tapasztalattal rendelkező szakember, ha bármilyen mozgásszervi bántalmad merül fel a program során kézséggel válaszol és amennyiben lehetséges otthon is kivitelezhető tippeket kapsz tőle. 

ÁRVAY BÁLINT

Funkcionális táplálkozási szakértő

 

Árvay Bálint funkcionális táplálkozási tanácsadó, jód- és nehézfém profi. 

A detox témakörben Bálinttól tudhatsz meg érdekes információkat a biztonságos nehézfém-kivezetéssel kapcsolatban. 

Régóta, nagyon mélyrehatóan foglalkozik a jód és a nehézfém-kivezetés témakörével.

de már annyi mindent próbáltam...​

TUDJUK, MERT MI IS!

Félsz belekezdeni, mert már rengeteg pénzt költöttél orvosokra, terapeutákra, tesztekre és mégsem történt nagy változás?

Nekünk sem idegen ez a probléma és tudjuk, hogy nehéz újra bizalmat szavazni valami újnak. 

Ráadásul ez itt szembemegy minden eddig bevett gyakorlattal. Ez itt nem személyes konzultáció, így jogosan gondolhatnád, hogy hogyan tudnánk segíteni, amikor több százezer forintért is csak hajmeresztő tanácsokat kaptál. 

A hisztaminintolerancia kezelése nem merül ki abban, hogy egy kis hisztaminszegény diétával és pár vitaminnal helyrehozzuk. 

A csoportos program lehetőséget ad arra, hogy ne csak utasításokat kapj, mert ugye egy klasszikus konzultáció esetén ez történik.

Vedd meg, szedd be, tartsd be, de a miért és a hogyan legtöbbször elmarad. Nincs idő rá. És valljuk be 30000 Ft-os órabérnél nem is akarnád megfizetni, hogy valaki az emésztés folyamatát vagy az enzimek működési mechanizmusát magyarázza el neked. A csoportban viszont lehetőség van erre. 

Hidd el, sokkal többet fogsz kapni a programtól, mint eddig bármilyen tanácsadáson! És erre garanciát is vállalunk!

mit kapsz?

CSAPATBAN KÖNNYEBB

TÖBB SZAKÉRTŐ EGY HELYEN

Sehol nem találsz olyan komplex megoldást a problémádra, mint itt. Nincs még egy olyan rendszerszemléletű segítség  hisztaminérzékenyeknek, ahol egyszerre több szakértőt is kapsz. Azért csináljuk így, mert senki nem érthet mindenhez! Ez az orvosoknál sincs másképp. A kardiológus nem végez pszichoterápiát annak ellenére, hogy a szívpanaszok összefügghetnek a stresszel. 

KÉSZ TERVET KAPSZ

Hiteles, könnyen érthető és megbízható információkat fogunk nektek átadni. A program kezdetén nem férsz hozzá az összes videónkhoz, mert fogalmad sem lenne hol kezdj neki a rengeteg anyagnak. A csatlakozásod időpontjától automatikusan nyitjuk meg a videókat, abban a sorrendben ahogy haladnod kell!

Nem csak a testet érintő problémákkal, hanem személyiségfejlesztő, stresszcsökkentő technikákkal is készülünk nektek.

FOLYAMATOS TÁMOGATÁS

Amíg a csoport tagja vagy hozzáférsz az anyagokhoz és kérdezhetsz tőlünk.

Egy igazán támogató és segítőkész közösség tagja leszel, ha akarsz.

Folyamatosan bővülő könyvtárunkkal és élő kérdezz-felelekkel is támogatunk. 

Emelett biztosítunk személyes konzultációs lehetőséget (az ár nem tartalmazza), ha úgy érzed szükséged lenne rá. 

CSODÁS, ITT JÓ KEZEKBEN LESZEK

TI MONDTÁTOK

Belevágsz?

Havi előfizetés

19990,-

 

 • Limitált résztvevőszám
 • Hisztaminhack videótár
 • Havonta élő kérdezz-felelek Csillával
 • Folyamatos kérdezési lehetőség a csoportban
 • Ingyenes hozzáférés a legújabb receptgyűjteményünk egy részéhez
 • Egy csodás, támogató közösség
 • 14 nap pénzvisszafizetési garancia
 • Kedvezmény és biztosított részvétel hely a várólistának

3 havi program csomag

53970,-

 

 • Limitált résztvevőszám
 • Hisztaminhack videótár
 • Havonta élő kérdezz-felelek Csillával
 • Folyamatos kérdezési lehetőség a csoportban
 • A csatlakozás napjától teljes, ingyenes hozzáférés a legújabb receptgyűjteményünkhöz 
 • Egy csodás, támogató közösség
 • Kedvezmény és biztosított részvétel hely a várólistának
 • 30 nap pénzvisszafizetési garancia
 • Bónusz 16 hetes különálló, HITfitt mozgásprogram 
 • Hisztamincsökkentő légzőgyakorlatok Vas Timivel (Nagylevegő) 
Irány a várólista!

Féléves program csomag

99950,-

5+1 hónap ajándék

 • Személyreszabott étrendkiegészítőajánlás az elmúlt 6 havi laboreredményeid alapján
 • Limitált résztvevőszám
 • Hisztaminhack videótár
 • Havonta élő kérdezz-felelek Csillával
 • Folyamatos kérdezési lehetőség a csoportban
 • A csatlakozás napjától teljes, ingyenes hozzáférés a legújabb receptgyűjteményünkhöz 
 • Egy csodás, támogató közösség
 • Kedvezmény és biztosított részvétel hely a várólistának
 • 30 nap pénzvisszafizetési garancia
 • Bónusz 16 hetes különálló, HITfitt mozgásprogram 
 • Hisztamincsökkentő légzőgyakorlatok Vas Timivel (Nagylevegő) 

kérdések & válaszok

Legközelebb majd gondolok rá...

Tényleg?

 

Teljesen őszintén, hány dolog van egyszerre a fejedben? Iratkozz fel a várólistára, és, ha nyitjuk a csoportot küldünk egy rövid emlékeztetőt.

Ez a legegyszerűbb, így biztosan nem maradsz le semmiről!

 

Oké, küldjetek emlékeztetőt!