CONTACT

A Hisztaminhack jelenleg zárva!

VÁRÓLISTA

Hisztaminhack

Szabadulj meg a hisztamin intolerancia tüneteitől!

Tanuld meg, hogy min kell változtatnod ahhoz, hogy a hisztamin ne keserítse meg az életed, mit egyél, hogy jól legyél, és hogyan találhatod meg a mögöttes okokat!

IRÁNY A VÁRÓLISTA!

Élj újra teljes élet a nehézségek ellenére is!

❌ Nincs több bizonytalanság ❌ Nincs több hamis infó

Egy 8 hetes online program hisztamin intoleránsoknak, ahol megtanítunk neked mindent, amit a hisztamin intoleroleranciáról, a diétáról, az okairól és az életmódról tudnod kell.

ERRE VAN SZÜKSÉGEM!

Gyakran gondolsz arra, hogy...

Szeretnéd visszakapni az életed, de:

 

 • nem tudod hogyan enyhítsd a tüneteidet

  Rosszullétekkel tarkítottak a napjaid és előfordul, hogy pár óra alatt túl vagy rajta, de van, hogy napokig használhatatlan vagy. A legrosszabb, hogy fogalmad sincs mit csinálj ilyenkor...

 • gyakran szorongsz a tüneteid miatt

  A bizonytalanság, hogy mikor jön a következő rosszullét megnehezíti a mindennapjaid. Egyedül érzed magad, mert a környezeted sem érti meg, hogy mi a bajod...

 • elvesztél az információkban

  Amikor megtudtad, hogy hisztaminérzékeny vagy megkönnyebbültél, hogy nem meghülyültél, hanem van egy „ludas”. Aztán jött egy hirtelen fordulat és most ott tartasz, hogy jaaajjj csak ezt neeeee… 

 • elképzelésed sincs mit tegyél

  Fogalmad sincs mit egyél, és hol kezd bele a gyógyulásba. Ellentmondásos információk, nem létező kórkép, végeláthatatlan tiltólista.  

"A Hisztaminhack segített abban, hogy a hisztamin intoleranciát egy komplex rendszerben lássam, amely az étkezés mellett magában foglal számos egyéb életmódbeli körülményt is. Ezáltal az állapotomat jobban megértem, és hatékonyabban tudom kezelni. Emellett pozitív megerősítést jelentett a program abban, hogy a hisztaminos nyűgöt inkább egy egészségesebb életmód kialakítására való lehetőségként éljem meg."

K. Judit, Hisztaminhack résztvevő

8 hetes online program

Hisztaminhack

Lépésenként elsajátítod, hogy milyen terültek azok, amelyek a hisztamin reakcióid befolyásolják és végre változtatni fogsz, mert megérted, hogy mennyire fontos az életmód hisztaminózis esetén. 

Térkép

Hétről-hétre követhető anyagokat kapsz az étkezéstől a mikrobiom helyreállításáig. Mindenről tanulsz, aminek köze van a hisztaminhoz.

Receptek

A programhoz természetesen biztosítunk recepteket és menüötleteket hisztaminszegénytől a haladóbb receptekig. 

Élő kérdezz-felelek

Előre bejelentett időpontban online élő beszélgetéseken is találkozunk, ahol a hosszabb kifejtendő kérdéseidet is megbeszéljük. 

Zárt csoport

A program egy teljesen zárt Facebook csoportban zajlik, amelybe kizárólag a program résztvevői vehetnek részt.

Holisztikus szemléletben

Mi nem csak diétázni tanítunk 

A hisztaminintolerancia kezelése nem a hisztamin diéta. Az első lépések egyike, de nem a hosszú távú megoldása. Megmutatjuk neked is, hogy mennyi további eszközöd van még ahhoz, hogy tünetmentes légy, és az is maradj!

NE HAGYJATOK KI!

P. Krisztina:

"Leírhatatlanul hálás vagyok Csilla! Visszakaptam az èletemet! 🙏 A rosszullèteim minimálisra csökkentek ès szelidültek. Inkább stresszes időszakban jön elő. Híztam pár kilót. Nagyon sokfèle ètelt eszek. A mozgás is visszatèrt az èletembe. Nagyon ritkán van migrènem. A vèrnyomásom normalizálódott. A fehèrje-emèsztèsem mèg nem tökèletes, de az is alakul."

H.Márta:

"Olyan megértéseket kaptam mind a fizikai mind a lelki hátteréről, ami nem hiszem, hogy magamtól sikerülhetett volna, főleg nem ennyi idő alatt. Mindenkinek nagyon ajánlom ezt a programot aki hisztaminos, vagy csak életmód váltásra szánta el magát vagy akár már benne van, de magának szed össze minden információt és ezt nehéznek találja.. Hatalmas hála ezért a csoportért! Köszönöm. "

Hogy hangzik?

Kevesebb rosszullét, bátrabb étkezések, visszatérő életkedv....

 • Tudni fogod mit ehetsz, és ezt nem városi legendákból szedtük össze, hanem a legfrissebb tanulmányokat adjuk a kezedbe hozzá. 
 • Segítünk abban, hogy megtaláld a hisztamin intoleranciád okait és ne vaksötétben tapogatózz
 • Nem csak a diétát tudod majd hisztamin csökkentésre használni, hanem egyéb módszerekkel is megismerkedsz!
 • Sok felesleges kiadástól és csalódástól megkímélheted magad azáltal, hogy én már rengeteg dolgot kipróbáltam, és ezeket szívesen meg is osztom veled.
 • Amin te most átmész én is végigcsináltam már! Hidd el lehet minőségi életet élni hisztaminózissal, csak egy kicsit tenni kell érte. 

Miről fogsz tanulni?

Amire szükséged van hisztaminosként

Modul 1

Étkezés

Ebben a modulban az étkezésről és egy kiegyensúlyozott, de hisztaminszegény étkezés összeállításról fogsz tanulni.

A fő célom az, hogy a rengeteg hamis információt az étkezéssel kapcsolatban elfelejtessük veled, és a élelmiszerek valós hisztamintartalmát figyelembe véve alakítsd ki az étrended.

Modul 2

Étrendkiegészítők

Sok tévhit kering azzal kapcsolatban, hogy hisztaminintolerancia esetén mit szabad szedni és mit nem. 

Általánosságban is sok a félinformáció az étrendkiegészítőkkel kapcsolatban, sokan úgy tartanak a szedésüktől, mintha gyógyszert kellene szedni.

Rendet teszünk ezen a téren, és a hét végére tisztábban fogsz látni.

Modul 3

Alvás

Az alvásról és cirkadián ritmusól és a hisztaminintolerancia kapcsolatáról lesz szó ezen a héten. Ezeket fogjuk gatyába rázni, hogy ne okozzon problémát a hisztamin-anyagcserében. 

Ebben a modulban segítséget kapsz, hogy milyen természetes módszereket alkalmazhatsz a jobb elalvás és átalvás érdekében.

Modul 4

Okok

Megismerkedsz a hisztaminintolerancia mellett gyakran jelentkező alapbetegségekkel és egyéb olyan tényezőkkel, amik hisztamin érzékenységet okozhatnak, vagy felerősíthetik azt. 

Modul 5

Bélregenerálás

A hisztaminintolerancia oka gyakran a bélrendszerben keresendő. (De nem mindig!) Sajnos a jelenlegi környezetünk és étkezésünk nem kedvez a mikrobiom egyensúlyának. 

A patogén baktériumok szinte mindig túlsúlyban vannak, míg a jótékony bacik csak alacsony számban képviseltetik magukat. Ebben a modulban ezen fogunk dolgozni. 

Modul 6

Stresszkezelés

Olyan technikákat mutatunk, amivel átvészelheted, ha úrrá lenne rajtad a szorongás. Szász Linda pszichológus mutat neked gyakorlatokat, amelyekkel képes leszel megküzdeni a kisebb stresszhelyzetekkel. 

Csilla bemutatja neked, hogy milyen neurotranszmitter változások zajlanak az idegrendszeredben, ha szorongsz és ennek mi köze a hisztaminhoz.

Modul 7

Májtámogatás

A DAO enzim mellett a hisztamint a HNMT enzim bontja, ami a májunkban és az idegrendszerben van jelentős mennyiségben jelen. 

Ezért fontos, hogy a májunkat amennyire lehet tehermentesítsük, és a méregtelenítő munkáját támogassuk. Ehhez kapsz segítséget ebben a modulban.

Modul 8

Környezeti toxinok

Mint epigenetikai tanácsadó, nem hagyhatom ki a méreganyagokat és hatásaikat a szervezetünkre. Egyes anyagok képesek a génexpressziónkat is megváltoztatni, ráadásul nem is kevés ilyen anyag vesz körül minket, és szinte egytől-egyig mind hisztaminfelszabadító is. 

Hisztaminérzékenyként muszáj ezekkel is megismerkedned!

Még több bónusz!

Ha csatlakozol a programhoz ezeket ajándékba kapod:

Bónusz #1

Légzésterápia

A légzésünk is lehet hisztamincsökkentő hatású. Wáó, igaz? Vas Timi bevezet a légzésterápia csodálatos világába, amivel nem csak a hisztaminszintedet, hanem az idegrendszered zsongását is lecsillapíthatod!

Bónusz #2

Mozgásprogram

A programhoz ajándékba adunk egy 16 hetes, hetente emelkedő intenzitású mozgásprogramot! Erős Ágnes gyógytornász– manuálterapeuta vezetésével végzed a gyakorlatokat, amelyek otthon is biztonságosan elvégezhetőek kezdőknek is!

Bónusz #3

Vezetett meditációk

Guzsik Viktória a Hisztaminhackhez készített gyógyító meditációs hanganyagait is hallgathatod a program során. Nem titok, hogy fontosnak tartjuk az test és lélek gyógyítását is, ha hisztamin intoleranciáról van szó. 

Belevágsz?

Egy összegben

59990,-

 • 8 hetes intenzív támogatás 
 • 4 db élő kérdezz-felelek
 • Receptek, menüötletek
 • Videós anyagok, ebook, hanganyagok
 • Folyamatos kérdezési lehetőség 
 • Exkluzív kis létszámú zárt csoport, csak az adott kurzus résztvevőinek!
 • Bónusz #1: Vezetett meditációs hanganyagok
 • Bónusz #2: Bevezetés a légzésterápiába hanganyagok
 • Bónusz #3: 16 hetes HITfitt mozgásprogram kezdőknek
 • Limitált ideig: receptötletek FODMAP-hisztamin szegény diétához

 

2 részletben

2 x 34990,-

 • 8 hetes intenzív támogatás 
 • 4 db élő kérdezz-felelek
 • Receptek, menüötletek
 • Videós anyagok, ebook, hanganyagok
 • Folyamatos kérdezési lehetőség 
 • Exkluzív kis létszámú zárt csoport, csak az adott kurzus résztvevőinek!
 • Bónusz #1: Vezetett meditációs hanganyagok
 • Bónusz #2: Bevezetés a légzésterápiába hanganyagok
 • Bónusz #3: 16 hetes HITfitt mozgásprogram kezdőknek
 • Limitált ideig: receptötletek FODMAP-hisztamin szegény diétához
FELIRATKOZOM A VÁRÓLISTÁRA!

Nincs rizikó! 14 nap pénzvisszafizetési garanciát kapsz, ha mégsem olyan lenne, mint, amire gondoltál!

FODMAP diétát követsz?

Extra receptek FODMAP diétához

Mivel a hisztaminosok között gyakori, hogy diszbiózis vagy SIBO húzódik meg a háttérben, készítettünk egy FODMAP-hisztamin special edition recept válogatást is! 

ÍRJATOK FEL A VÁRÓLISTÁRA →

Ki fog segíteni neked?

Hi, Csilla vagyok

Természetgyógyász-fitoterapetuta és epigenetikai tancsadó

Mindig is a szabadság volt az egyik fő motivációm, de amikor 10 évvel ezelőtt hisztaminintoleráns lettem, hirtelen megfosztottak mindennemű szabadságomtól. Legalábbis ilyen érzés volt...

Ahogy próbálkoztam kiutat találni és egyre jobban lettem, annak jelképeként készült az alkaromon a marionett babás tetoválás, hogy soha többet nem engedem, hogy ez mozgassa az életem, és márpedig el fogom vágni azokat a szálakat, amik fogva tartanak. 

 

 

Nem mindig könnyű ez az út...

De mára már átértékeltem sokmindent, és nem mint börtönre tekintek a hisztaminérzékenységemre, hanem inkább mint védőangyalra, mert ha nem lenne, sosem kezdtem volna foglalkozni magammal, az egészséggel, a genetikával és a környezettel, ami körülvesz. 

Ha készen állsz a változásra, akkor több, mint 10 év tapasztalattal a hátam mögött neked is meg tudom mutatni, mit kell tenned, hogy kiszabadulj a tested börtönéből.

De lehetséges hisztamin intoleranciával is 

Tünetmentes életet élni

01

Megfelelő étrend

A hisztamindiéta lényege nem az, hogy minél több élelmiszert kerüljünk, hanem, hogy megtaláljuk azt a határt, amit tünetek nélkül még fogyasztani tudunk.

02

Okok felderítése

A hisztaminózis legtöbbször egy szekunder betegség. Egy tünet. Nagyon fontos, hogy felderítsük azokat a lehetséges háttérben húzódó egészségügyi problémákat, ami a tüneteket okozhatja.

03

Életmódváltás

Megfelelő életmód és szokás kialakítás nélkül a hisztaminérzékenység megkeserítheti életedet. A hisztamin diéta nem kezeli az okot, ehhez az életmódváltás is elengedhetetlen.

ÉRTESÍTSETEK, HA INDUL A PROGRAM→

Bizalom a bizalmadért cserébe

Próbáld ki 14 napig, rizikómentesen

Normális esetben a letölthető anyagokat tartalmazó online kurzusokra nem adnak pénzvisszafizetési garanciát. Én viszont bízom benned és magamban is.

Tudom, hogy tudok neked segíteni ezért hagyok időt, méghozzá 14 napot, hogy beleszagolj a csoportéletbe és abba, hogy milyen módon segítem a hozzám fordulókat. A program indulásától 14 napig visszakérheted a befizetett összeget, ha mégis valami teljesen más lenne a dolog, mint amire gondoltál.

A visszatérítés feltételeit az Általános szerződési feltételekben találod.

A Hisztaminhacket neked találták ki, ha...

✔️ Szeretnél újra tünetmentes lenni és nem riadsz vissza attól sem, ha fenekestől felforgatjuk emiatt az életed 

✔️ Babát tervezel és szeretnéd, hogy biztonságban fejlődhessen, a hisztaminintoleranciád ne okozhasson komplikációkat 

✔️ Tisztában vagy vele, hogy ez nem egy sprint, hanem egy maraton lesz

✔️ Hajlandó vagy lemondani azokról az élelmiszerekről, amelyek hátráltatják a gyógyulást. Ilyenek a gluténtartalmú gabonák, a rossz minőségű tejtermékek, ultrafeldolgozott szénhidrátok.

✔️ Nyavajgás és állandó kifogás keresés helyett a cselekvésre szavazol! 

De nem tudunk neked segíteni, ha:

 • Akut panaszaid vannak, amik orvosi hatáskörbe tartoznak. 
 • Ha vegán vagy nem tudunk segíteni. Alacsony hisztaminos diétával vegánként nem tudsz elegendő fehérjét bevinni a hisztaminszegény szakaszban. 
 • 18 év alattiak nem vehetnek részt. Nem javaslom akkor sem, ha gyermek miatt érkeznél csak, a csoportbeli ajánlások felnőttre vannak szabva.
 • Ha magadon kívül keresed a megoldást. Nálam sincs olyan varázspirula, amelytől egy csapásra meggyógyulsz úgy, hogy nem kell tenned érte semmit.
 • Ha téged nem érdekel hogy működik a tested. És ez nem vicc, én mindent részletesen elmagyarázok, ha neked ezt nehezedre esik megnézni kimondottan ellenjavallt a részvétel. 

Dudás Zsuzsa:

"Nagyon hálás vagyok, hogy bár az utolsó pillanatban, de jelentkeztem és belevágtam a programba. Egy percig sem bánom. Az elején sokkolt a rengeteg teendő, szokás, étrendkiegészítő, amit érdemes beépíteni az életembe, de 1-2 hónap és belejöttem.
Én úgy látom, az egészséges életmódhoz, ez a program bárkinek hasznos lehet, nem csak hisztaminosoknak.
"

Gácsi Andrea:

"Nem tudom szavakkal kifejezni azt, hogy mennyire hálás vagyok mindenért, amit Tőled és a remek kis szakértői csapatotoktól kaptam. Nélkületek nagyon rossz irányba tartana az egészségem, és nem tudnám mitől nem javulok, hiszen mindent "jól" csinálok. Hát nagyon nem csináltam jól, de ezt nem tudtam. Rengeteget tanultam de még mindig nem eleget. Ez a hisztamin "probléma" egy baromi összetett dolog, nem is gondolnánk mennyire. "

Viszlát bizonytalanság!

Tudom milyen nap mint nap szétszakadni a mókuskerék, a konyhai rabszolgamunka és az elvárások között. Tudom mennyire ijesztő egy olyan testben élni, ami minden behatásra rezonál és reagál. Aki ezt nem tapasztalja meg, szerintem nem is értheti. 

Én már több, mint 10 éve taposom ezt az utat és lassan olyan vagyok, mint MacGyver. Mindenre IS van egy jó ötletem! Szerintem adj egy esélyt dolognak és meglátod, hogy ez volt a legjobb döntés, amit tehettél, hogy végre szemmagasságból tudj megküzdeni a hisztamin érzékenységeddel. No risk, no fun!

Ui.: Ha nem így lenne, és tényleg nem tudunk neked segíteni, két hét után jelezheted és visszafizetjük a program árát! 

ÁTGONDOLTAM, JÖNNI AKAROK →

Kérdések&válaszok

Mire vársz még?

Meddig szeretnéd még így élni az életed?

 

Évek óta megoldásokat keresel sikertelenül és emiatt még mindig az internetről "gyógyítod" magad? 2010-es blogcikkekből és a masszőrödtől kapott tippek alapján?

Szerintem ettől többet érdemelsz! Ezért a Hisztaminhack anyagait folyamatosan frissítjük a legújabb kutatások és annak a többszáz embernek a tapasztalatai alapján, akik már bizalmat szavaztak a programnak. 

FENÉBE IS, IGAZAD VAN! JÖVÖK!
Készen állsz elérni a célod? Válaszd ki a legmegfelelőbb fizetési opciót:

Egy összegben

59990,-

 • 8 hetes intenzív támogatás 
 • 4 db élő kérdezz-felelek
 • Receptek, menüötletek
 • Videós anyagok, ebook, hanganyagok
 • Folyamatos kérdezési lehetőség 
 • Exkluzív kis létszámú zárt csoport, csak az adott kurzus résztvevőinek!
 • Bónusz #1: Vezetett meditációs hanganyagok
 • Bónusz #2: Bevezetés a légzésterápiába hanganyagok
 • Bónusz #3: 16 hetes HITfitt mozgásprogram kezdőknek
 • Limitált ideig: receptötletek FODMAP-hisztamin szegény diétához

 

2 részletben

2 x 34990,-

 • 8 hetes intenzív támogatás 
 • 4 db élő kérdezz-felelek
 • Receptek, menüötletek
 • Videós anyagok, ebook, hanganyagok
 • Folyamatos kérdezési lehetőség 
 • Exkluzív kis létszámú zárt csoport, csak az adott kurzus résztvevőinek!
 • Bónusz #1: Vezetett meditációs hanganyagok
 • Bónusz #2: Bevezetés a légzésterápiába hanganyagok
 • Bónusz #3: 16 hetes HITfitt mozgásprogram kezdőknek
 • Limitált ideig: receptötletek FODMAP-hisztamin szegény diétához

 

FELIRATKOZOM A VÁRÓLISTÁRA!

Szabó Gabi:

"Csilla rengeteg energiát és időt fektetett abba, hogy minden kapcsolódó témát elénk tárjon és az általa készített videokban segítséget és magyarázatot adjon. Számomra nagyon hasznos volt minden témakör. Nagyon sok segítséget kaptam a jó táplálék kiegészítők megtalálására, a helyes táplálkozás bevezetésére, fenntartására, rengeteg recepttel. Ez a támogatás, amit a csoportban kaptam nagyon nagy segítség volt abban, hogy lássam a fényt az alagút végén. Hálásan köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzájárult."

Szolga Andrea:

"Nekem nagyon sokat segített a hisztaminhack, egy hihetetlenül jól összerakott szakemberek csoportja, minden területről. Megtudtam, hogyan működnek a szervezetemben a belső folyamatok, milyen vitaminokra, étrendkiegészítőkre van szükség, hogy egészségesebb legyek, és azt is, hogy ezekből melyik terméket érdemes megvenni.
Jobbnál jobb receptekkel lettem gazdagabb. Még tanulom a határhúzást és a stresszkezelést, de nagyon jó úton vagyok."

Legközelebb majd gondolok rá...

Tényleg?

Teljesen őszintén, hány dolog van egyszerre a fejedben? Iratkozz fel a várólistára, és, ha nyitjuk a csoportot küldünk egy rövid emlékeztetőt.

Ez a legegyszerűbb, így biztosan nem maradsz le semmiről!

IGAZAD VAN! KÜLDJETEK EMLÉKEZTETŐT!